miniEntrevista : Tona Pou

Lo prometido es deuda, tenemos la primera entrevista en Mallorquí, y quien mejor que nuestra super conocida Tona Pou, ella se describe así:

Estratega en internet social. Quejica. Militant mallorquina. Keep calm and love dogs.

 

Què recomanaries a algú que té pensat usar un blog com a eina de comunicació a l’empresa, servei o negoci?

És que jo som de les que considera que la paraula blog no serveix per una unitat de negoci. No serveix per un tema d’accés a la informació: perquè s’ha de veure el darrer que has publicat i no el que t’interessa? Wordpres és una eina fantàstica per la gestió dels continguts, i fent una pensada se pot fer una navegació àgil sense haver d’estar fermat a la dictadura del darrer que escrius és el primer que es veu.

 

Què és el que més valores de wordpres com a gestor de continguts?

Plantejant les etiquetes que vulguis posar, pots crear una navegació senzilla per l’usuari perque cada cosa aparegui on un vol.

 

Quina penses que és la raó principal per la qual els clients no creen el seu propi contingut o com cercar-lo?

Bàsicament perque no és la feina de ningú. També hi ha por a què es dirà, a que sigui adient per l’empresa, que convingui pel posicionament, la selecció de què s’ha de dir del què no… Però a gent com jo ens paguen perque traslladen la responsabilitat de la creació, edició i distribució dels continguts, i no han de preocupar-se. No és sols que en sabin o no, és que no volen pensar-hi

 

Dels clients i la gestió dels comentaris, quin ha estat el teu major repte? 

Pot pareixer extrany, però els problemes que he tengut no han estat per la gestió de comentaris per part d’usuaris, sino per part de jefes que volien que retiras comentaris que no els agradaven. És una feina convencer-los de que si no és una opinió que sigui mal educada, mal carada, dita amb un llenguatge ofensiu. No basta que hi hagi una opinió que no els agradi, si tenen raó o si no la tenen però està ben explicat, no se pot retirar un comentari. La veritat és que sempre m’han fet cas. Se fien de mí i tot ha anat sempre bé, però les discusions no les mos ha llevades ningú! =P

Has tengut la oportunitat d’usar post formats o advanced content templates?

No, la veritat. Estic pegant una mirada perque he de fer el meu site d’una P**A vegada i estic destriant plantilles responsive i que tenguin opcions avançades d’edició, perquè pareix mentida lo bó que és wp com a gestor de continguts i lo txung que és com a editor! =P

Deja un comentario